Schoonmaak

Schoonmaak

Schoonmaak: een schoon kantoor is de basis

Bedrijfspanden moeten schoon zijn. Een opgeruimde en schone werkruimte van uw medewerkers draagt bij aan het succes van uw bedrijf. Een schoon kantoor zorgt er immers voor dat medewerkers in een gezonde en prettige omgeving werken. Diezelfde medewerkers zorgen voor het succes van uw bedrijf.Wilt u een betrouwbaar schoonmaakbedrijf waarmee u goede afspraken kunt maken zonder meteen de hoofdprijs te betalen?

Een flexibel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt

Het lijkt vanzelfsprekend dat het schoonmaakbedrijf met u meedenkt, maar in de praktijk is dat niet altijd zo. Bij DRS Groep houden we van maatwerk. Uw bedrijf is voortdurend in beweging en daardoor verandert de behoefte op het gebied van schoonmaak vaak ook. Daarom toetsen we regelmatig of ons schoonmaakprogramma nog aansluit bij uw wensen en behoeften.

Ook onverwachte gebeurtenissen

Regelmatig komen we bij onze opdrachtgevers onverwachte gebeurtenissen tegen tijdens het reguliere onderhoud. Ook in die gevallen reageren we adequaat en flexibel. Daarnaast kunt u altijd contact opnemen met onze calamiteitendienst op momenten dat we niet aanwezig zijn.

Veel tevreden opdrachtgevers

Schoonmaak is pure noodzaak voor bedrijven, maar dat neemt niet weg dat we met ons werk een hoop tevreden opdrachtgevers hebben.

We leggen u graag uit wat we voor uw bedrijfspand kunnen betekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

reguliere schoonmaakdienst DRS Groep