Algen en mos verwijderen

Zonder overlast door herrie en vuil en zonder beschadiging van de ondergrond.

DRS heeft het antwoord op reinigingsproblemen van algen, mos en schimmelaanslag. Wij werken met “Anti Mos” dat volledig biologisch afbreekbaar is. “Anti Mos” is veilig in gebruik voor dakpannen, marmer, monumenten, terrastegels, wandtegels, metalen, etc. “Anti Mos” werkt snel, effectief en werkt ook preventief.

Algen, mos en groene aanslag op terrassen, looppaden en houten bruggen zorgen voor gevaarlijke situaties. Denk aan uitglijden! Groene aanslag op lichtstraten en koepels is niet alleen lelijk, maar tast ook het glas of het kunststof aan. Verweerd glaswerk is moeilijk schoon te krijgen en kostbaar.

Veegservice

De DRS Groep beschikt over verschillende reinigingsmachines welke kunnen vegen, reinigen en tevens opzuigen van afval met als met als doel een schoon en verzorgt resultaat. Voor elke klus hebben wij de juiste machine en oplossing.  Zo zijn onze kleinere machines door hun beperkte hoogte en breedte optimaal bruikbaar voor het fijne veegwerk en zijn erg wendbaar en daardoor uitermate geschikt voor krappe en moeilijk bereikbare plekken.
Wij onderscheiden ons door erg oplossingsgericht en met onze klanten mee te denken, en zetten ‘problemen dan ook graag om in uitdagingen !

Wat kunnen wij voor u betekenen ?

 • Buitenterreinen : 
  pleinen, markten en evenementen terreinen, parkeerplaatsen, bedrijfshallen, opslag- en productieruimten;
 • Gemeentereiniging:  
  vegen / reinigen van straten, fietspaden, toegangswegen, rotondes en woonwijken vervuild met bijvoorbeeld zand, modder, bladeren en overig vuil;
 • Onkruidbestrijding:   
  verwijderen van onkruid, mossen en groene aanslag.

De DRS Groep is 24 uur en 7 dagen per week inzetbaar voor het reinigen van alle oppervlakken, van parkeergarage tot bedrijventerrein.

Informeer wat wij voor u kunnen betekenen.

Gladheidbestrijding

De DRS Groep verzorgt reeds enkele jaren, in tijden van gladheid, voor ijs en sneeuwvrije wegen, parkeerplaatsen, paden of bedrijfsterreinen. Deze worden door ons eerst sneeuwvrij gemaakt door middel van een sneeuwschuif en/of borstel. Indien gewenst strooien wij hierna een effectieve laag strooizout. Tijdens deze periode bieden wij onze service, 24 uur per dag, 7 dagen per week aan. Wij kunnen voor u een compleet totaalpakket bieden dat op voorhand vast ligt, maar staan ook open voor losse opdrachten en calamiteiten. Onze insteek is dat u zo min mogelijk last heeft van deze weersinvloeden en uw te reinigen object zo goed mogelijk bereikbaar en begaanbaar blijft !

Ook voor kleine objecten heeft de DRS Groep machines, materieel en effectieve oplossingen en staat de deur wijd open.  Hierbij kunt u denken aan de entree van een serviceflat, verzorgingshuis, een oprit of (invalide) parkeerplaats.

Wij bieden u tijdens deze periode 24 uur per dag onze service aan. Op deze manier kan de DRS Groep u een zo optimaal mogelijke service aanbieden.

Wilt u weten wij voor u kunnen betekenen in deze maanden van gladheid, neem dan geheel vrijblijvend en gratis advies met ons op.

Maaiservice

Gras laten maaien door een professional ?

Het gras maaien is een bezigheid die met regelmaat terugkomt, vooral in het voorjaar en de zomer. De DRS Groep kan dit voor u uit handen nemen !
Onze opdrachtgevers geven om diverse redenen het maaiwerk van het gazon uit handen, bijvoorbeeld :

 • Geen zin of tijd om elke week zelf gras het gras te maaien,
 • De grasoppervlakte is te groot en u beschikt niet over de juiste materialen,
 • Het valt niet binnen uw fysieke mogelijkheden om het gras te maaien,
 • Omdat u tijdens uw vakantie het gazon netjes wilt blijven onderhouden.

Maaien gras bedrijfstuin

De uitstraling voor bedrijfstuinen is erg belangrijk. Uw klanten komen en gaan en u wilt een professionele indruk achterlaten. Het is dan ook daarom dat wij veel zakelijke opdrachtgevers hebben voor het maaien van hun bedrijfsterrein.

Maaiservice camping & bungalowparken

Op campings, bungalow en recreatieparken is vaak sprake van grote grasoppervlakten. De DRS Groep beschikt over het juiste materieel om ook grote grasoppervlakten in snel en vakkundig te maaien. Uw bezoekers zullen zo altijd een goede indruk van uw locatie krijgen en dit waarschijnlijk ook zo doorvertellen.

Grasmaaien openbare groenvoorziening

Ook openbaar groen zoals bermen en sloten en gazononderhoud in plantsoenen kunnen wij voor je verzorgen met onze maaiservice. De DRS Groep heeft verschillende grote en kleine machines en tractoren waarmee we de maaiwerkzaamheden uitvoeren.  Ook hebben we een Tractor met een klepelmaaier en de beschikking over kranen waar we maaikorven van verschillende breedtes aan kunnen hangen.  Uiteraard kunnen wij met onze bosmaaiers elke hoek en moeilijker bereikbare plekken maaien.

Vakantie maaiservice

Steeds meer mensen willen ook het gras gemaaid hebben in de vakantieperiode. De DRS Groep bied de mogelijkheid om tijdens uw vakantie het grasmaaien door ons te laten verzorgen. Voordeel is dat alles keurig verzorgd is wanneer u terug komt en niet direct zich hoeft te storten op een hoop achterstallig maaiwerk, maar uw vakantiegevoel direct kunt doorzetten op uw eigen gazon.

Groenonderhoud

Heeft u achterstallig schilderwerk?

Met de DRS-groep is het zo geregeld!