Referenties

Referenties

 • Ruim 9 jaar heb ik nu samengewerkt met de DRS-Groep, onder leiding van Rejo de Roos. Ik heb het hele scala met hen doorlopen, van calamiteitenopvolging en dagelijks onderhoud tot de invulling van grote herontwikkelingsprojecten in samenwerking met partners in diverse disciplines.Zij zijn consistent in hun betrokkenheid, service en de wil om toegevoegde waarde te leveren. Dat ligt primair bij Rejo de Roos (eigenaar), maar hij weet dit heel goed over te brengen op zijn personeel. Zoals hij zelf ook altijd aangeeft “tevreden personeel betekent tevreden klanten”! Dat is ook mijn ervaring. Zijn monteurs zijn allround/ multidisciplinair en zijn backoffice wordt betrokken en servicegericht gemanaged. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.Werkzaamheden worden altijd voortvarend opgepakt en met zorg en kwaliteit uitgevoerd. Als er eens iets fout gaat wordt dit zonder gedoe opgelost, ook niet onbelangrijk. Ik heb er altijd bewust voor gekozen om niet met prijsvechters in zee te gaan en heb daar bij de DRS-Groep een hoop mooie resultaten, service en vooral betrouwbaarheid voor terug gekregen. Bij Randstad/ Yacht Group Nederland bv heeft DRS ons altijd weten te ontzorgen en hebben daarmee actief bijgedragen aan de positieve resultaten van onze bedrijfsvoering.DRS is een Facilitaire partner die ik aan iedereen zonder schroom wil aanbevelen!

  Ewald Tijhaar
  Ewald Tijhaar Manager Vastgoed & Facilities bij Yacht Group Nederland bv
 • In de praktijk merkt Frans Smeding, Finance & Operations Manager/MT bij MathWorks dat dagelijks heel veel tijd en energie scheelt: Ik maak al 8 jaar gebruik van de facilitaire dienstverlening van DRS Services en heb louter positieve ervaringen. Werkzaamheden varieren van technisch onderhoud gebouwen, bouwkundige projecten tot schoonmaakdiensten en zelfs catering services.DRS Services staat wat mij betreft voor hoge servicegraad, snelheid van handelen, het meedenken, prijs-kwaliteitsbalans en de breedte van taken die ze aan te kunnen. Facilitaire zaken zijn voor de meeste ondernemers bijzaken die alleen maar afleiden, maar als ze niet goed geregeld, het hoofdzaken worden die ten koste gaan van de bedrijfsvoering.Waarom DRS; a) het is in goede handen. b) zij aan dingen denken die ik ofwel vergeet ofwel niet eens aan gedacht heb. c) prijs en kwaliteit altijd goed zijn.

  Frans Smeding
  Frans Smeding Finance & Operations Manager bij MathWorks
 • Ik heb Rejo in het Bewonersoverleg Batadorp in Best persoonlijk leren kennen. Voor het schrijven van een aanbeveling heb ik toch even moeten nadenken. Niet door gebrek aan zijn talenten maar eerder door het grote veelvoud ervan. Het spreekwoord “Een man een man een woord een woord” is het eerste waar ik aan denk. Naast een ongelooflijk organisatietalent beheerst Rejo de kunst om handig langs in de weg liggende obstakels te manoeuvreren, alsof ze niet bestaan. Met oog voor detail en handelend uit een aangeboren ‘helikopter view’ weet Rejo dingen in een sneltreinvaart voor elkaar te krijgen. Deze eigenschappen heeft Rejo ook meegenomen en er gebruik van gemaakt als projectleider voor de Natuurspeeltuin Batadorp. Als een spin in een web, als ‘Dreh- und Angelpunkt’ communiceren met de gemeente, met sponsoren, met het Bewonersoverleg en de leveranciers is de mooie Natuurspeeltuin in het Batadorp uit de grond gestampt. In deze periode heb ik Rejo ook als projectleider leren kennen. En wat mij altijd weer verbaast is dat naast alle al genoemde eigenschappen Rejo het hart op de goeie plek heeft, heel goed met mensen om kan gaan en met zijn uitstekende mensenkennis de juiste snaar van zijn medewerkers weet te raken. Kortom ik kan me geen betere en socialere projectleider voorstellen. Was dit alles? Nee, nog eentjes dan. Rejo heeft ook nog hoog in het vaandel staan ‘Creativiteit’. Niet alleen voor het vinden van nieuwe uitdagingen ook het vinden van oplossingen voor problemen in lopende projecten !En het meest gebruikte instrument voor alle activiteiten? Dat is toch zijn gsm !

  Hans Schulte
  Hans Schulte Senior Consultant at Best Navigation Consultancy
 • Ik heb Rejo leren kennen als een inspirerende ondernemer met het hart op de juiste plaats. “Een ceremoniemeester op het gebied van facilitaire dienstverlening”. Rejo beschikt over uitzonderlijk organisatietalent en voor hem geldt de stelregel ”Afspraak is afspraak”. Ik werk al jaren samen met Rejo en is een vent waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

  Toine van den Oetelaar
  Toine van den Oetelaar Directeur Commercie & Strategie bij Dinkelberg & Kuipers
 • Wij zijn in aanraking gekomen met de DRS-Groep en Rejo de Roos in het bijzonder nadat zij een opdracht bij ons plaatsten voor het maken van diverse reclamematerialen voor Randstad. Zij verzorgden de installatie op locatie voor Randstad en dat was precies een dienst waar wij naar op zoek waren. Na een paar opdrachten die vlekkeloos verliepen hebben we besloten om een groot deel van ons montage en installatiewerk bij de DRS-Groep onder te brengen. Tevens zijn we bezig met het opzetten van een gezamenlijke onderhoudsdienst op het gebied van signing en facility management.

  Tjeerd Schuringa
  Tjeerd Schuringa Directeur Bestpoint Productions