Verbouwen en inrichten

Verbouwen en inrichten met een gerust hart uitbesteden

Turnkey projecten, daarbij nemen we de complete bouw en inrichting voor onze rekening. Een nieuw filiaal of bedrijfspand openen brengt namelijk veel werk met zich mee. Als u zich ook nog bezig moet houden met de details van de bouw komt u waarschijnlijk tijd tekort om te ondernemen. De DRS Groep ondersteunt u graag met deze turnkey projecten.

Turnkey projecten: van idee tot oplevering
Zelf heeft u ongetwijfeld een goed idee hoe het pand eruit moet komen te zien. Misschien heeft u zelfs een compleet ontwerp of huisstijl klaarliggen. Maar zelf continu aanwezig te zijn om de uitvoerende partij te begeleiden is geen optie. U heeft immers een bedrijf te runnen. Wij hebben alle mensen die u nodig heeft in dienst en daarmee maken we elk turnkey project tot een succes.

Voorbeelden uit de praktijk
Een van onze opdrachtgevers op het gebied van turnkey projecten is Randstad. Dit landelijk opererende uitzendbureau opent regelmatig nieuwe vestigingen, soms zelfs binnen op locatie bij hun klanten. Deze vestigingen moeten worden verbouwd en ingericht en dat verzorgt DRS Groep. We regelen alles wat nodig is, want geen enkel pand is gelijk. Wij zorgen dat alles klaar is, voordat de medewerkers van Randstad aan de slag kunnen.

Als partner voor turnkey projecten zorgen wij ervoor dat uw pand op tijd klaar is zodat u er gebruik van kunt maken. Van sloop tot oplevering.

Op zoek naar een betrouwbare partij voor een turnkey verbouwing?

Met de DRS-groep is het zo geregeld!