Schilderwerk

Een lik verf maakt echt een groot verschil

Een goed geschilderd bedrijfspand is representatief. Dat is belangrijk voor uw klanten en bezoekers, maar ook voor u en uw medewerkers. Iedereen werkt graag in een nette omgeving. DRS Groep doet onderhoud aan bedrijfspanden en daar hoort natuurlijk ook schilderwerk bij. Onze schilders werken binnen en buiten.

Goed schilderwerk door het gebruik van top materialen
De voorwaarde voor goed schilderwerk is natuurlijk goed materiaal. Onze schilders zijn echte vaklui, met gedegen materiaalkennis en jarenlange ervaring in het schildersvak. Ze weten als geen ander welk materiaal uw bedrijfspand nodig heeft voor de juiste uitstraling. Daarom werken we alleen met schildersmaterialen van topkwaliteit. Uw schilderwerk blijft daarmee namelijk voor lange tijd mooi.

Maatwerk: precies naar gelang uw behoefte
Schilderwerk gaat soms hand in hand met andere werkzaamheden als behangen, glas zetten of ander onderhoud. DRS Groep heeft daarin een voorsprong op de concurrentie. We hebben namelijk alles in huis om uw bedrijfspand te onderhouden. Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden?

Heeft u achterstallig schilderwerk?

Met de DRS-groep is het zo geregeld!