Timmerwerk

Een timmerman op bezoek in uw bedrijfspand

Een los latje hier, een plafond dat afgewerkt moet worden of timmerwerk bij een grote verbouwing. Dat kan maar één ding betekenen: u heeft een timmerman nodig. En liefst eentje met een goed timmermansoog en veel ervaring. Voor al het klein onderhoud aan uw bedrijfspand wilt u natuurlijk een vakman die ervoor zorgt dat alles weer netjes is. Via DRS Groep laat u timmerwerk vakkundig uitvoeren voor een gunstige prijs.

Hoge kwaliteit en perfecte afwerking

Timmerwerk valt vaak pas op als het niet meer in orde is. Een plintje dat los zit, een missend latje of een deur die niet goed sluit. Voor al die onderhoudswerkzaamheden hebben we vakmensen in dienst. Ze weten wat belangrijk is, zijn creatief en oplossingsgericht en hebben ruimschoots ervaring als timmerman. Onze timmerlui zorgen ervoor dat uw pand snel weer in topconditie is.

Timmerwerk en de rest

In bedrijfspanden betekent onderhoud meestal meer dan alleen timmerwerk. DRS Groep is uw partner als het aankomt op onderhoud in het algemeen. Naast timmerwerk verzorgen we ook schilderwerk, elektra of schoonmaak. We hebben allerlei ervaren mensen in huis om uw pand te onderhouden, zodat u zich kunt richten op uw bedrijf.
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u een timmerman inhuren voor timmerwerk in uw pand of kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.